Widok zawartości stron
Aktualności
Widok zawartości stron
Widok zawartości stron
Widok zawartości stron
Aktualności
Koło Naukowe OKoło UJ serdecznie zaprasza na Ogólnopolską Interdyscyplinarną Konferencję Naukową, pt. „Zwierzęta w kulturach Wschodu”
21.12.2023
Wydarzenie odbędzie się 10-11 maja 2024 roku, zaś abstrakty wystąpień przyjmowane są do 7 kwietnia 2024 roku
więcej o Koło Naukowe OKoło UJ serdecznie zaprasza na Ogólnopolską Interdyscyplinarną Konferencję Naukową, pt. „Zwierzęta w kulturach Wschodu”
Informujemy o publikacji nowego tomu kwartalnika „Przegląd Religioznawczy", zawierającego artykuły prof. dr hab. Marty Kudelskiej oraz dr hab. Joanny Greli, prof. UJ
14.12.2023
więcej o Informujemy o publikacji nowego tomu kwartalnika „Przegląd Religioznawczy", zawierającego artykuły prof. dr hab. Marty Kudelskiej oraz dr hab. Joanny Greli, prof. UJ
Konkurs na wyjazdy studentów i doktorantów do uczelni europejskich i pozaeuropejskich w ramach wymiany bilateralnej w roku akademickim 2024/25 (semestr zimowy i letni)
11.12.2023
Termin zgłoszeń: do 11 stycznia 2024 r. (czwartek) do godz. 12:00 CET
więcej o Konkurs na wyjazdy studentów i doktorantów do uczelni europejskich i pozaeuropejskich w ramach wymiany bilateralnej w roku akademickim 2024/25 (semestr zimowy i letni)
Informujemy, że zajęcia dydaktyczne na Wydziale Filozoficznym w dniach 21 grudnia 2023 (czwartek) i 22 grudnia 2023 (piątek) roku odbywać się będą w formie zdalnej
08.12.2023
więcej o Informujemy, że zajęcia dydaktyczne na Wydziale Filozoficznym w dniach 21 grudnia 2023 (czwartek) i 22 grudnia 2023 (piątek) roku odbywać się będą w formie zdalnej
"Sushi czy kimbap? Tradycje kulinarne w kulturach świata" - wydarzenie Koła Naukowego PSC o tradycjach kulinarnych z całego świata od Ameryk aż po Azję (19.12)
07.12.2023
Informujemy, że w związku z przerwą w dostawie wody w budynku Collegium Broscianum w dniu 12.12, wydarzenie zostało przełożone na 19.12
więcej o "Sushi czy kimbap? Tradycje kulinarne w kulturach świata" - wydarzenie Koła Naukowego PSC o tradycjach kulinarnych z całego świata od Ameryk aż po Azję (19.12)